STORBAND med RUM Stockholm – RUM Stockholmsdistriktet
Musik är livsglädje!

STORBAND med RUM Stockholm

8 juli, 2022 Orkesterläger Helena Martinsson

RUM Stockholms ungdomsstorband välkomnar dig i Stockholms län som är mellan ca 16-25 år. Repetitionerna sker i Nordiska Musikgymnasiets lokaler i Liljeholmen och leds av den erfarne storbandsledaren och saxofonisten Dan Tillberg som bland annat leder Carefree Big Band och Royal Big Band. Repen hålls varannan onsdag med start den 25 januari.

Deltagaravgiften är 500 kr för RUM-medlemmar och 600 kr för icke medlemmar och anmälan görs senast den 18 januari (elever vid NMB fritt deltagande). Deltagare utan föreningstillhörighet rekommenderas att bli medlemmar i den öppna föreningen RUM för Musik. Kontakta konsulenten om detta.

Vi utgår från traditionell storbandssättning med 5 saxar, 4 trumpeter och 4 tromboner samt piano, bas, gitarr och trummor. Men vi kan ta in fler för dubblering och även någon enstaka på flöjt, klarinett, kornett, barytonhorn och euphonium.

Du bör kunna delta de flesta tillfällen, vara förtrogen med ditt instrument, spela efter noter och ha någon erfarenhet av jazz- eller storbandsspel sedan tidigare.

Anmälan senast den 18 januari.

Ev frågor till distriktskonsulent Helena Martinsson: helena.martinsson@rum.se, 0725-86 84 54

X