Musik på Ekebyholm – RUM Stockholmsdistriktet
Musik är livsglädje!
i

Växeln stängd under Kristi himmelsfärds-helgen!

Onsdag 25 maj är halvdag, så då stänger växeln kl:12.00. Sedan är det stängt under Kristi himmelsfärds-helgen och vi öppnar igen måndag 30 maj. Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se. Trevlig helg önskar RUM!

sdr

Musik på Ekebyholm

Välkommen på orkesterläger den 19-23 juni!

Vi hoppas i sommar kunna välkomna ordinarie antal deltagare och öppnar åter upp för hela landet att delta. Besked om plats bör kunna lämnas i mitten på maj senast. Vid anmälan ska du få ett bekräftelse-mail till den mailadress som anges i anmälan. Om det inte kommer, kontakta distriktskonsulenten på helena.martinsson@rum.se

Inspireras av grymt bra lärare och sätt ditt personliga spelrekord medan du bor och umgås i Ekebyholms vackra 1600-tals slott!

Alla som spelar stråk- och blåsinstrument, elbas (en plats) samt trummor/slagverk är välkomna. Kursen är för dig mellan 11 och 22 år och du ska ha spelat minst sex terminer och ha hyfsad notvana. Repertoar väljs tillsammans med pedagogerna (delvis på plats) utifrån lust, nivå och ensemblesammansättningar. Inga noter skickas ut i förväg.

Anmälan förlängd t o m 12 maj! Vi söker särskilt fler på saxofon, kontrabas, cello, viola, slagverk och fagott!

Kursansvarig är i sommar Andreas Forsman som tidigare varit instruktör på fiol/viola. 6 instruktörer på de olika instrumentgrupperna.

Du kan anmäla dig fram till den 12 maj.

Avgift för medlem i RUM Stockholm är 3 810 kr

Avgift för icke medlem/medlem i annat distrikt är 4 210 kr

X