STORK – höstlovsorkester – RUM Stockholmsdistriktet
Musik är livsglädje!
STORK 2021, dirigent Sofia Winiarski

STORK – höstlovsorkester

RUM Stockholmsdistriktet bjuder in till vår traditionella höstlovsorkester STORK lördag 29 okt-onsdag 2 nov.

Denna kurs är för dig som är ca 13-20 år gammal, har spelat ditt instrument i minst tre år och kan läsa noter väl. Under fem dagar spelar vi symfoniorkester tillsammans med en professionell dirigent, med stöd av erfarna pedagoger som instruerar olika instrumentgrupper.

Repetitionerna håll denna gång i SMI:s lokaler i Flemingsberg, på Campus Södertörn, Alfred Nobels allé 15 och kursen avslutas med en stor konsert på Musikaliska i Stockholm på onsdagen.

Rep söndag-tisdag kl 10-16, onsdag genrep på Musikaliska från ca kl 15, konsert kl 19.

Dirigent: Niklas Tamm, https://www.niklastamm.com/

Repertoar: Epilog ur En vintersaga av L-E Larsson, Carmen svit 1 av Bizet, svit ur Sagan om Ringen (anpassat arr), Chaminade concertino för flöjt, Preludium av K. Rehnqvist och kortare medley ur West side story (anpassat arr).

Avgift:

Ta med egen lunch, RUM bjuder på frukt och fika. 

Anmälan

Anmälan öppen till kl 23.50 den 1 oktober. Spelar du slagverk, fagott, valthorn eller något stråkinstrument så går det bra att höra av sig även efter det till stockholm@rum.se. Vi kan också vid önskemål sätta intresserade på kö där vi har full instrumentering. Anmälan bindande med full avgift från 28 sept. Vid avanmälan pga sjukdom med intyg endast 200 kr i admin avg efter den 28:e sept.

Kursen arrangeras av RUM Stockholm i samverkan med SMI, Region Stockholm, Blåsarsymfonikerna och Kulturens Bildningsverksamhet.

Har du några frågor, kontakta RUM Stockholms distriktskonsulent på helena.martinsson@rum.se, eller 0725-86 84 54

X