STORK höstlovsorkester – RUM Stockholmsdistriktet
Musik är livsglädje!

STORK höstlovsorkester

8 juli, 2022 Kurser Helena Martinsson

Lördag den 29 okt till onsdag den 2 november går symfoniorkesterkursen på höstlovet. Repetitionerna sker i år i nya lokaler i Flemingsberg, på Stockholms Musikpedagogiska Institut och orkestern leds av Niklas Tamm. https://www.niklastamm.com/

På onsdagen flyttar vi över till konserthuset Musikaliska, för genrep och konsert. För att vara med bör du vara ca 13-19 år, ha spelat ditt instrument i minst 3 år och kunna läsa noter. Erfarna pedagoger/instruktörer i de olika instrumentgrupperna hjälper er med svårigheter på stämrep och under repetitionerna.

Repertoar: Epilog ur En vintersaga av L-E Larsson, Carmen svit 1 av Bizet, svit ur Sagan om Ringen (anpassat arr), Chaminade concertino för flöjt, Preludium av K. Rehnqvist och kortare medley ur West side story (anpassat arr).

Medlem i RUM Stockholm betalar 850 kr, övriga 1 050 kr.
Anmälan förlängd till 1 oktober. Anmälan bindande med full avgift från 28 sept. Vid avanmälan pga sjukdom med intyg endast 200 kr i admin avg efter den 28:e sept.
Frågor till distriktskonsulenten Helena Martinsson: helena.martinsson@rum.se, 0725-86 84 54

Kursen arrangeras av RUM Stockholm i samverkan med SMI, Region Stockholm, Blåsarsymfonikerna, samt Kulturens Bildningsverksamhet.

X