STORK höstlovsorkester 28 okt-1 nov 2023 – RUM Stockholmsdistriktet
Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se

STORK höstlovsorkester 28 okt-1 nov 2023

4 september, 2023 Kurser, Orkesterläger Helena Martinsson

Denna kurs är för dig som är ca 13-19 år gammal, har spelat ditt instrument i minst tre år och kan läsa noter väl. Under fem dagar spelar vi symfoniorkester tillsammans med en professionell dirigent, med stöd av erfarna pedagoger som instruerar olika instrumentgrupper.

Repetitionerna hålls i SMI:s lokaler i Flemingsberg, på Campus Södertörn, Alfred Nobels allé 15 och kursen avslutas med konsert på Musikaliska kvarteret. I år utökar vi med en höstlovs-kör i samverkan med Ksk Stockholm och UngiKör. Anmälan till den via kulturskolan (om du bor i Stockholms stad) eller UngiKör (öppet för hela länet). Till anmälan för kör

Rep Orkestern: Flemingsberg lördag-tisdag kl 10-16, onsdag genrep från ca kl 15, konsert kl 19.

Dirigent: Niklas Tamm, https://www.niklastamm.com/

Repertoar: Grieg – I bergakungens sal, Carpenter – Halloween theme, Prokofjev – Introduktion Romeo och Julia, Orff – O fortuna (Carmina Burana), City of Stars ur La la land mm.

Anmälan och avgift:

Du bör bli medlem i RUM för att vara försäkrad under kursen, tillhör du ingen förening eller saknar förening att ansluta till där du bor så kan du bli medlem här: https://ebas.rum.se/blimedlem/RUMformusik

Avgift medlemmar i Stockholm: 1365 kr 
Medlem annat distrikt: 1550 kr

Ta med egen lunch, RUM bjuder på frukt och fika. 

Anmälan

Anmälan öppen till den 20 oktober. Anmälan bindande från 10 oktober. Vid avanmälan pga sjukdom med intyg, 200 kr i admin avg efter den 10 okt.

Kursen arrangeras av RUM Stockholm i samverkan med Sveriges Orkesterförbund (SOF) Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI), Blåsarsymfonikerna och Musikaliska kvarteret. Körkursen i samarbete med UngiKör och Kulturskolan Stockholm.

X